Route

Er zijn verschillende manieren om de camping te bereiken:

Bus

De lijndiensten van Arriva sluiten precies aan op de boten die aankomen op het eiland. Je stapt uit iets voorbij het plaatsje Hoorn bij bushalte Tjermelân, dit is een vakantiepark aan je rechterhand. Precies er tegenover steek je de weg over en loopt richting het fietspad langs de duinweg. Hier sla je links af en wandelt zo’n 10 minuutjes over het fietspad naar de camping. Deze bevindt zich aan de linkerkant.

Fiets

Overal op het eiland zijn fietsen te huur. Sommige verhuurders zetten op afspraak de fietsen klaar bij de Keet: lekker makkelijk. Huur je een fiets op West-Terschelling bij bv.Tijs Knop, dan zorgen zij ervoor dat de bagage op de camping terecht komt. Kun je zelf lekker verkennend over het eiland toeren. Bij Hoorn de Duinweg op en je komt vanzelf de camping tegen aan je rechterhand (wel op tijd remmen anders ben je er voorbij).

Auto

Kan, maar wij raden dit niet aan: er is geen parkeermogelijkheid op de camping. Wil je toch met de auto komen,  dan kunt je je bagage uitladen en vervolgens de auto op het parkeerterrein tegenover vakantiepark Tjermelân parkeren. Dit is zo’n 10 minuten wandelen vanaf de camping.